New Acoustic Cover  |  Το Φαρμάκι σου | Μάγδα Βαρούχα

 

Μουσική: Νίκος Σαμαράς

Στίχοι: Αναστασία Χατζηαποστολίδου

Πρώτη Εκτέλεση: Καλογιάννης Βεράνης - Αναστασία Χατζηαποστολίδου

Νέο τραγούδι : Μάγδα Βαρούχα "Πιο κοντά" 

«Πιο κοντά» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Μάγδας Βαρούχα που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Οgdoo Music Group, σε ερμηνεία, στίχους και μουσική δική της.

Η Μάγδα αποτυπώνει σε αυτό το τραγούδι, τις σκέψεις και τα συναισθήματα που γέννησε η πρωτοφανής περίοδος του εγκλεισμού που πρόσφατα βιώσαμε και μέσα από τη δυσκολία μας έδωσε πολύτιμα μαθήματα για τα ουσιώδη της ζωής.

Η Μάγδα Βαρούχα επιστρέφει στο El Convento Del Arte.

Tο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.

Πρώτος σταθμός του Acoustic Tour In Athens, για το 2020

Η Μάγδα Βαρούχα Acoustic Tour In Athens , "Αυτό που νιώθεις" 

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο El Convento Del Arte

Επόμενος σταθμός για το Acoustic Tour In Athens της Μάγδας Βαρούχα ,

τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο El Convento Del Arte.

Η Μάγδα Βαρούχα "Acoustic Live Tour" Χειμώνας 2019

Η Μάγδα Βαρούχα στο A Liar Man | Κυριακή 1 Δεκεμβρίου | "ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ"

 

Ο  τίτλος της νέας παράστασης της Μάγδας Βαρούχα πηγάζει από συναίσθημα και μελωδικότητα.

Όχι ταμπέλες στη μουσική. Όχι ταμπέλες στη ζωή. «Είμαστε και τραγουδάμε αυτό που νιώθουμε», δηλώνει η ίδια.

H Μάγδα Βαρούχα στο Παπαγάλος rock bar Κυριακή 27 Οκτωβρίου.

Η Μάγδα Βαρούχα ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη για μία ζωντανή εμφάνιση την Kυριακή 27 Οκτωβρίου στο γνωστό μουσικό στέκι της πόλης, Παπαγάλος rock bar.

H Μάγδα Βαρούχα παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «28 και κάτι».

Η Μάγδα συνθέτει ένα αντισυμβατικό album που ηχητικά συνδέει τα αγαπημένα της ακούσματα με την προσωπική της αισθητική αντίληψη, όπως αντικατοπτρίζεται στα λόγια και τις μελωδίες που αποτυπώνονται ανάγλυφα στο «28 και κάτι».

Η Μάγδα Βαρούχα παρουσιάζει το πρώτο της album
«28 και κάτι» στο Σταυρό του Νότου Club
Τετάρτη 17 Απριλίου.

H Μάγδα Βαρούχα παρουσιάζει την Τετάρτη 17 Απριλίου τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο«28 και κάτι» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Η Μάγδα είναι μια πολυσύνθετη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, με πλούσια δημιουργική φλέβα και ιδιαίτερο ηχόχρωμα που δίνει τον προσωπικό της τόνο σε ότι ερμηνεύει.

H Μάγδα Βαρούχα παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μυρίζει βροχή».

 

Το τραγούδι της Μάγδας Βαρούχα «Μυρίζει βροχή» αποτελεί αφετηρία  της νέας συνεργασίας με το OgdooMusicGroup και είναι μέρος του δίσκου της με τίτλο «28» που θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Φεβρουάριο.
Η Μάγδα Βαρούχα υπογράφει τη μουσική και τους στίχους, δίνοντας για μία ακόμα φορά δείγματα του σπάνιου ταλέντου της, που την κατατάσσει ανάμεσα στις σημαντικότερες τραγουδοποιούς της ελληνικής σκηνής.

H Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου Club, τις Πέμπτες 6, 13 και ‪20 Δεκεμβρίου‬! 

Η Μάγδα Βαρούχα επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου Club τις Πέμπτες του Δεκέμβρη: 6, 13 και 20. Παρέα με τον Κώστα Μιχαλό, στήνουν ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο από την αρχή ως το τέλος, επάνω στις επιρροές της, στα μουσικά της ερεθίσματα, τα γυρίσματα, τον λυγμό και την αισθαντική χροιά της.

To νέο τραγούδι της Μάγδας Βαρούχα με τίτλο " Ξέρω μια χώρα" κυκλοφόρησε απο την Minos EMI

Ο Σταύρος Σιόλας γράφει τη μουσική, ο Σταύρος Σταύρου τους στίχους και φτιάχνουν μια χώρα για τη φωνή της Μάγδας Βαρούχα. Και όλοι μαζί φτιάχνουν ένα τραγούδι – χώρα για όλους. Μια χώρα πάνω απ’ τα σύννεφα, χωρίς σημαία και σύνορα, με χάλκινα και πήλινα, με ποτήρια που αδειάζουν και ξαναγεμίζουν. Μια χώρα που τα σπίτια είναι χτισμένα όνειρα. Και οι μόνοι δίνουν τα φιλιά τους σε άλλους μόνους και λιώνουν τα παπούτσια τους από αυτό το χορό. 

Την Κυριακή 11 Μαρτίου, το Faust Bar–Theatre-Arts υποδέχεται για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή του την Μάγδα Βαρούχα!

Η Μάγδα Βαρούχα με τη χαρακτηριστική νοσταλγική φωνή της, μάς παρουσιάζεται στο ατμοσφαιρικό Faust, στο κέντρο της πόλης, σε ένα διαφορετικό live. Με τα δικά της τραγούδια από την επικείμενη πρώτη δισκογραφική της δουλειά και άλλα, παλαιότερα και σύγχρονα αγαπημένα, που «φέρνει στα μέτρα της» με τη σύμπραξη του καταξιωμένου Ευριπίδη Ζεμενίδη στις ενορχηστρώσεις/διασκευές.

Η Μάγδα Βαρούχα στο BelleVille!

«Χαμηλόφωνα στο Κέντρο»

Παρασκευή 2 και 9 Φεβρουαρίου στις 22.00

Με στόχο τη συγκίνηση και την επικοινωνία, η Μάγδα Βαρούχα με τη χαρακτηριστική νοσταλγική φωνή της, μάς παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε ένα διαφορετικό live, στο κέντρο της πόλης.

Μάγδα Βαρούχα - Χάρης Μακρής 

Χώρια  ΜΑΖΙ στο Σταυρό του Νότου Plus

Σάββατο 7 και 14 Οκρωβρίου

Μια παράσταση η οποία "εγκλωβίζει" σε "μουσικά δωμάτια" τον έρωτα και τις εκφάνσεις του.

Ελευθερώνει με τραγούδια τα συναισθήματα στα οποία παραδίνονται δυο άνθρωποι...

 

Μια παράσταση η οποία "εγκλωβίζει" σε "μουσικά δωμάτια" τον έρωτα και τις εκφάνσεις του.

Ελευθερώνει με τραγούδια τα συναισθήματα στα οποία παραδίνονται δυο άνθρωποι...

Μάγδα Βαρούχα feat  Έτερονήμισυ 

"Να 'ξερα που κοιμάσαι"

Το single με τίτλο «Να ‘ξερα που κοιμάσαι» σε στίχους του Σπύρου Μέντη είναι ένα ιδιαίτερα μελωδικό τραγούδι, με ήχους που παντρεύουν το σύγχρονο με την ελληνική παράδοση.

Η Μάγδα Βαρούχα, το Σάββατο 20 Μαΐου επιστρέφει στο PassPort Κεραμεικός - Upstairs!

H Μάγδα Βαρούχα, επιστρέφει στο PassPort Κεραμεικός - Upstairs με μια παράσταση που άφησε τις καλύτερες και πιο ζεστές εντυπώσεις το Χειμώνα που μας πέρασε. 

Η Μάγδα Βαρούχα στο 23 Φεβρουαρίου στο PassPort Κεραμεικός Upstairs

Μαζί της η «Αυλή Των Θαυμάτων»

H Μάγδα Βαρούχα, μια από τις πλέον νέες ανερχόμενες γυναικείες φωνές που μας απασχολεί ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, επιθυμεί να μας συστηθεί με μια μουσική παράσταση που ονειρεύεται από παιδί.

Η Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου Club

Ο Χρήστος Νινιός, ο Αργύρης Λούλατζης και η Μάγδα Βαρούχα, τρεις από τους καλλιτέχνες της νέας γενιάς που μας έχουν ήδη δώσει το προσωπικό τους μουσικό στίγμα και έχουν ξεχωρίσει, συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής και παρουσιάζουν για δύο μοναδικές βραδιές, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια δικά τους, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές.

Άλλη μια βραδιά στη “ΡΟΤΑ” το Σάββατο 8 Οκτωβρίου

 

Η Μάγδα Βαρούχα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στη “ΡΟΤΑ” και αφού μπήκε για τα καλά το φθινόπωρο, Η Μάγδα Βαρούχα επιστρέφει στη «Ρότα», στο αγαπημένο μουσικό στέκι της Αθήνας. Σάββατο 8 Οκτωβρίου, παρέα με τους μουσικούς της θα μας ζεστάνουν και θα μας αποπλανήσουν με τα τραγούδια και τις ερμηνείες τους για ακόμα μια φορά.

20 χρόνια Σταυρός του Νότου
για 3 βράδια στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Δευτέρα 26, Τρίτη 27 & Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Στην τριήμερη γιορτή, στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου, θα δώσουν το παρόν πάνω από εξήντα καλλιτέχνες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/09
Παρουσιάζει: ο Θανάσης ΑΛΕΥΡΑΣ
Συμμετέχουν αλφαβητικά:
Γιώργος ΑΝΔΡΕΟΥ,
Μάγδα ΒΑΡΟΥΧΑ,
Σπύρος ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ...

 

Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Ματούλα Ζαμάνη & Αλέξανδρος Κούστας, Μελίνα Κανά με τον Γόη του Θησείου και Μάγδα Βαρούχα για πρώτη φορά όλοι μαζί σε μια μεγάλη συναυλία στην παραλία Παλιομάγαζα, στην Αταλάντη Λοκρίδος την Παρασκευή 12 Αυγούστου

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου διοργανώνεται για πρώτη φορά μια μεγάλη συναυλία 
στην παραλία Παλιομάγαζα με αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

- «Θανάσης Παπακωνσταντίνου» , Τραγούδι Ματούλα Ζαμάνη & Αλέξανδρος Κούστας
- «Μελίνα Κανά» με τον «Γόη του Θησείου» 
- «Μάγδα Βαρούχα» 

Η Μάγδα Βαρούχα επιστρέφει στην Αθήνα και στο PassPort Art , το Σάββατο 28 Μαΐου.

Η Μάγδα Βαρούχα επιστρέφει στην Αθήνα και στο PassPort Art , το Σάββατο 28 Μαΐου ,παρέα με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, με σκοπό να μας παρασύρει με την "μελαγχολική" φωνή της και να αποχαιρετήσουμε τον Χειμώνα, γεμάτοι από τραγούδια και χαμόγελα...

Η Μάγδα Βαρούχα συμμετέχει σε μια βραδιά αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλου που διοργάνωσε ο Μέντα 88.

 Η Μάγδα Βαρούχα , ο Πάνος Παπαϊωάννου, ο Παναγιώτης Τσαφαράς, η Ζωή Παπαδοπούλου, η Marina Satti και ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσαν «αλλιώς» πολλά αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και σπουδαίου συνθέτη, την Τετάρτη 20 Απριλίου σε ένα ξεχωριστό live στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Η Μάγδα Βαρούχα μιλά για την αγάπη της για τη μουσική, την προετοιμασία του πρώτου της δίσκου και τις επιρροές της στο Πρώτο θέμα

 Ενόψει, της προσεχούς κυκλοφορίας του πρώτου της προσωπικού δίσκου, κυκλοφόρησε πρόσφατα και το τραγούδι «Αρωμα ξένων», ενώ από τα παλαιότερα τραγούδια της ξεχωρίζουν τα «Ονειρα».

Συζητήσαμε με τη Μάγδα για τη μουσική, την προετοιμασία του πρώτου της δίσκου και τις επιρροές της...

Νέο τραγούδι με τίυλο «Άρωμα Ξένων»


Την περίοδο αυτή η Μάγδα Βαρούχα ετοιμάζει τον πρώτο επίσημο ολοκληρωμένο δίσκο, σε συνεργασία με μια ομάδα εξαιρετικών συνθετών/στιχουργών, στον οποίο συμμετέχει και ως δημιουργός.

Ένα πρώτο δείγμα αυτής της προσπάθειας είναι το τραγούδι «Άρωμα Ξένων», σε δικούς της στίχους και μουσική του Άρη Κλεισούρα.

Ο Πάνος Παπαϊωάννου ο Χρυσόστομος Καραντωνίου

και η Μάγδα Βαρούχα στο 

Σταυρό του Νότου Club

Πέμπτες 10 & 17 Μαρτίου 2016

Η παρέα του Πάνου Παπαϊωάννου και του Χρυσόστομου Καραντωνίου μεγαλώνει με μια γυναικεία παρουσία, την Μάγδα Βαρούχα.

Οι τρεις τους μας περιμένουν με μια αγκαλιά τραγούδια, στο Σταυρό του Νότου (club), τις Πέμπτες 10 & 17 Μαρτίου.Για αυτές τις δύο μοναδικές εμφανίσεις, έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με επιλεγμένα τραγούδια δικά τους...

Χριστούγεννα με τον Μελωδία 99,2, τη Μάγδα Βαρούχα και πολλούς άλλους νέους καλλιτέχνες σε μια ξεχωριστή Συναυλία Αγάπης 

Πρόκειται για μια ξεχωριστή συναυλία καθώς ο Μελωδία 99,2 επιλέγει αγαπημένα, διαχρονικά τραγούδια και νέοι, ταλαντούχοι τραγουδιστές, τα ερμηνεύουν μαζί με την Παιδική Χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου.

 

Συμμετέχουν αφιλοκερδώς: η Μάγδα Βαρούχα, η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Ερωφίλη, η Βίκυ Καρατζόγλου, η Σοφία Μάνου, η Μάρω Μαρκέλλου, ο Σταμάτης Μορφονιός, ο Χρήστος Νινιός, ο Πάνος Παπαιωάννου, η Μιρέλα Πάχου ...

Η Μάγδα Βαρούχα σε μια βραδιά με την Μέντα 88 fm.

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στο Σταυρό του Νότου Plus

Η Μέντα 88 fm από την πρώτη της στιγμή αγάπησε και συνεχίζει να ερωτεύεται νέα τραγούδια. Νέους δημιουργούς, νέες φωνές που έρχονται να δώσουν φρέσκες ανάσες, μέσα από τα τραγούδια τους.

Η Μέντα 88 έχει ανοίξει εδώ και δυο χρόνια μια τεράστια αγκαλιά για τους νέους δημιουργούς. Κάθε φορά που φέρνει στα αυτιά των ακροατών της ένα καινούριο τραγούδι νιώθει πάντα την ίδια συγκίνηση ...

Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon